Fall favorites

Zendaya inspired cut crease

zendaya, zendaya cut crease, blue cut crease_MG_3647zendaya, cut crease, zendaya cut crease, makeupartist, danske bloggere

Cut crease er ikke noget jeg normalt gør mig så meget i, men efter jeg forsøgte mig med det sidste gang (her), og det ikke lykkedes helt, ville jeg prøve igen, og denne gang, er jeg en hel del mere tilfreds med resultatet, som jeg faktisk synes blev rigtig godt! 🙂

Det er inspireret af Zendayas look for Covergirl, som jeg synes var så pænt, at jeg måtte prøve at rekreere det selv. Hun er simpelthen så dygtig til så mange ting, og hendes makeup er altid on point!

Hvad synes I om det?


Produktliste:

Base:

Elf flawless finish foundation sand

Mac studio finish concealer NW20

Elf cool bronzer

R de L young Mono rouge 03 pink grapefruit

Anastasia Beverly Hills glow kit gleam

Øjne:

Bobbi Brown long-wear gel eyeliner Black Ink 1

Essence Oz the great and powerful eye pencil 01 Fragile but feisty

Urban decay xx vice ltd reloaded

Essence Oz the great and powerful eyeshadow 02 kindness

Cools single eyeshadow 33

Clinique high impact waterproof mascara

Læber:

Lipliner fra Ebay

Mac lipstick plink!


Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall favorites