I wanna wear..

Soft smokey eyes and nude lips

fall makeup, urban decay naked, efterårsmakeup, hverdagsmakeup, aftenmakeup, festmakeup_MG_4170soft smoky eye, smoked out winged liner, nude eyeshadow, brun øjenskygge, naturlig øjenskygge, clinique high impact waterproof mascara

Endnu et look som jeg synes passer rigtig godt til efteråret! En smoky liner og lidt mørkere brune nuancer. Det kan sagtens piftes lidt op, med enten falske vipper eller en mørke læbestift, til en aften i byen, eller bruges til hverdag med en nude læbe, som på billederne.

Det er godt nok efterhånden blevet svært, at få noget ordenligt lys på billederne, fordi det bliver så hurtigt mørkt udenfor.. Og når man først kommer hjem kl 16, er det meste dagslys desværre væk, så indtil jeg får mig nogle lamper, må I nøjes med disse billeder, hvor farverne ikke helt kommer til sin ret.


Produktliste:

Base:

Elf flawless finish foundation sand

Mac studio finish concealer NW20

Elf cool bronzer

Essence silky touch blush 30 secret it-girl

Mac mineralize skinfinish soft & gentle

Øjne:

Emite makeup eyelid base

Urban decay naked

Lord & berry eyeliner

Clinique high impact waterproof mascara

Læber:

Lipliner fra ebay

Mac lipstick plink!


Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wanna wear..