Kjoler til årets julefrokoster

Glam witch halloween makeup!

Indlæg lavet i samarbejde med Rabble.dk

_MG_4400-3halloween makeup, witch makeup, witch, glam witch, heksemakeup, makeup hekshalloween makeup, witch makeup, witch, glam witch, heksemakeup, makeup heks_MG_4464halloween makeup, witch makeup, witch, glam witch, heksemakeup, makeup heks

Nu er halloween lige rundt om hjørnet, og det blev tid til endnu et halloweenlook fra mig, og nok også det sidste i år. Igen har jeg fået min inspiration fra en af de fantastiske youtubere, denne gang Jordan Hanz, og jeg kastede mig ud i at lave denne lidt glam heks.

Hekse er en klassiker til halloween, og for at få det hele lidt mere realistisk, kan man lave sin hud grønlig som her. Selv havde jeg ingen grøn foundation, så jeg brugte en almindelig foundation, og brugte så en grøn øjenskygge i hele ansigtet og ned ad halsen som pudder, for at få den helt rigtige lysegrønne farve. Brynene er lavet med en long-wear gel eyeliner fra Bobbi Brown, hvor jeg har beholdt mine bryns naturlige form, men gjort dem lidt længere. Gel lineren kan købes på Magasin.dk, og igennem Rabble, kan du være heldig at få lidt rabat. I videoen jeg så, lavede Jordan de her mega seje blodårer under øjnene, som jeg synes gav hele looket lidt mere kant, og gjorde det lidt mere uhyggeligt, så det måtte jeg selvfølgelig også prøve, heh. 🙂

En paryk i en grålig blond eller sort farve, havde lige sat prikken over i?et til dette look, men den nåede desværre ikke at komme fra Ebay, inden jeg ville lave makeuppen her, da det jo skulle op inden halloween.

Find mine andre halloween looks her og her!


Product list:

Base:

Elf flawless finish foundation porcelain

Essence eyeshadow 60 kermit says hello

Rimmel london colour rush 214 jet black

w7 neon nights electric eye colour palette

Eyes:

w7 neon nights electric palette

Rimmel london colour rush 214 jet black

Bella pierre snow flake powder

Bobbi Brown long-wear gel eyeliner black ink

Clinique high impact waterproof mascara

Lips:

Sleek makeup matte me liquid lipstick fandango purple

w7 neon nights electric palette

Rimmel london colour rush 214 jet black

Bella pierre snow flake powder


Follow my blog with Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til årets julefrokoster