New in from Rituals

Photoshoot i Københavns gader

Foto: Fabrizio Costa / Makeup: Lisanne Henriksen

Som I måske ved, er jeg model hos Basic Cph, og blev for et stykke tid siden ringet op af dem, og spurgt om jeg var interesseret i at få et test shoot på Strøget da en italiensk fotograf kom en tur til København, for at skyde lidt billeder i gaderne i indre by. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og her er nogle af de billeder jeg har set indtil videre! Jeg synes at der er nogle rigtig fine billeder ind imellem, og fotografen var rigtig sød og god til at guide mig igennem hvad der fungerede, og hvad der ikke gjorde. Jeg vil dele indlægget over i flere dele, da der ellers ville være lidt for mange billeder til ét indlæg, haha, så her er de første tre styk. 🙂

Det startede med at jeg kom hen og fik lagt en meget naturlig makeup af Lisanne, som bare var super dygtig. Kort efter kom fotografen, og så fik jeg at vide hvor vi skulle hen for at skyde billederne. Vi gik lidt rundt i området, og fandt nogle fine steder, inden jeg skulle op og skifte til noget andet tøj og andre sko. Jeg har ikke fået billederne tilsendt på mail endnu, så jeg glæder mig rigtig meget til at se om der kommer flere, end dem jeg allerede har set, som han har lagt op på facebook løbende! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in from Rituals