Zoo - the savannah

Zoo – the rest

Her er lidt blandede billeder, fra min tur til zoologisk have, og med dem, skal jeg nok stoppe min lille bombardering med dyrebilleder, haha 😛

Jeg har så mange ting i luften for tiden, hvilket også er grunden til at der har været lidt mindre fokus på beauty delen på det sidste, men der er ved at ske nogle spændende ting, som jeg glæder mig til at dele med jer, og så lover jeg også at dele en masse billeder fra Miss Danmark forløbet snart. Finalen er jo allerede på onsdag, og der er så mange ting vi skal nå at have styr på inden det hele går løs! 🙂   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoo - the savannah