For the rainy days

Shakedown

11920532_10205303734456043_916746174_n

Jeg tog en tur til Frederiksberg med to veninder i dag, hvor de viste mig den her ekstremt hyggelige café, som hedder Shakedown. Maden var helt klart i den dyre ende, så vi bestilte kun en milkshake hver. Jeg fik en Billie Jean, som er med oreo og karamel. Den smagte virkelig godt, men var alt for sød, når man nåede halvvejs, så næste gang vil jeg bestille en med bær i stedet for.

Da vi ikke havde råd til maden på caféen (vi var altså lidt for nærige til at ville betale 110-130kr for noget der lød som en burger), gik vi på MacD og bestilte et par cheeseburgers hver, da vi havde brug for lidt salt efter den meget søde milkshake. Man føler sig rigtig tyk, når man har spist SÅ usundt, på så kort tid, hehe. Men det var en rigtig hyggelig tur!

Hvis I skulle have lyst til at besøge Shakedown, så ligger den på:

Falkoner Alle 12, Frederiksberg

Derudover fik jeg endelig købt min Day-taske! Jeg er så glad for den allerede. Og Day, i Frederiksberg Centret, er begyndt at have studierabat på 20%, ved fremvisning af gyldigt studiekort, så der er altså mange penge at spare – især hvis man er ude efter de dyrere ting. I hvert fald, så er tippet givet videre. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For the rainy days