Dreams

The beautiful moon

Untitled

I ved nok alle sammen at der var både supermåne og blodmåne for ikke så lang tid siden. Desværre fik jeg ikke taget billeder af den, selvom jeg faktisk var oppe for at se både det og måneformørkelsen. Det er virkelig noget jeg ærger mig over, når jeg har set andres smukke billeder, og derfor har jeg samlet tre af mine bedste billeder af månen i en collage. De har alle tre været igennem Adobe Lightroom, og som I kan se, er det tre forskellige månestadier.

Jeg synes at månen er rigtig smuk, men desværre rigtig svær at tage billeder af, når mit zoom objektiv ‘kun’ rækker til 250mm*hvad der ellers bliver lagt til, da mit kamera ikke er full frame.

Selv kan jeg rigtig godt lide dem, så det håber jeg også at I kan. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreams