Nytårskjoler på budget

DIY-perlebillede

_MG_8552-2

Hvis i har tålmodighed, og kan lide at være kreative, så er den her form for billeder virkelig hyggelige at lave! Jeg har før vist et lidt nemmere billede af samme slags her på bloggen, og jeg blev så bidt af det, at jeg fik bestilt en hel bunke mere, haha. Det er noget jeg bl.a. vil bruge til julegaver, fordi jeg synes at det er en anderledes form for hjemmelavet gave, og så er det billigt, og det er jo altid dejligt.

Det billede jeg har lavet med de to heste, er 30*30cm, og der er sat 14.500 perler på. Det lyder virkelig voldsomt, når man siger det på den måde, men det er ikke så slemt hvis man er tålmodig nok til at arbejde med en pincet, og alle de små perler.

Hvis I selv skulle være interesseret i at lave sådan et billede, så er det største udvalg på www.aliexpress.com, hvor I skal skrive “diamond painting” + evt hvilket slags motiv i leder efter, fx “flower” i søgefeltet. Det tager gerne op mod 3 uger, før billedet kommer, så det er en god idé at være i god tid, hvis I ved at det skal gives i julegave. 🙂

Hvis I vil have mere inspiration til flotte billeder, guides og andres erfaringer, så meld jer ind i gruppen ‘Krystalbilleder’ på facebook (her).

Skriv en kommentar

 • Louise

  Hej. Jeg vil hører om du ved om man kan købe det her hjemme et sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Det ved jeg desværre ikke, men prøv at se i Panduro Hobby 🙂 Ellers vil mit bedste bud på noget lignende, være hvor du laver dit billede med små ‘perleplade’-perler, som jeg ved, at du kan købe i panduro.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjoler på budget