Eyelash extensions - The Powder Room

Julebag

12358489_10205834061033876_351230683_n-1

Så blev julesmåkagerne bagt! Den der december feeling er der bare ikke helt, før man har stået og hørt julemusik og bagt brunkager og vaniljesmåkager, sådan har jeg det i hvert fald, heh. 🙂 De her småkager, er virkelig lækre, og de kan rulles ud i en tykkelse der passer én, alt efter om man ønsker en blød- eller mere sprød småkage, og vi plejer at lave en god blanding, da min mor ikke bryder sig specielt om, når en småkage krummer i munden.

Jeg fik da også lige lyst til at dekorere nogle af småkagerne, og jeg kan så godt bare erkende, at mine evner til at lægge glasur, er virkelig, VIRKELIG ringe. Min mor og har også fået sig et godt grin over nogle af dem, som altså ligner noget en 4-årig har haft med hjem fra børnehaven, haha. Men jeg hyggede mig med det, og det er jo det vigtigste!

Har jeres familier også en tradition med at bage julesmåkager, op til jul? Og så må I endelig sige til, hvis I kunne tænke jer opskriften på vores brunkager. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyelash extensions - The Powder Room