Mine nye vinterstøvler

Nytårsfavoritter fra Nellys udsalg

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 12.18.25

Guldfarvede stiletter 189kr (HER) / Blå kjole 224kr (HER) / Sort kjole 449kr (HER) / Sølvfarvet kjole 449kr (HER) / Guldfarvet kjole 189kr (HER) / Ankelstøvler 189kr (HER)

Så blev Nellys store udsalg åbnet, og jeg kunne virkelig købe mig fattig denne gang! Der er ikke sparet på glimmerkjolerne til nytår, og jeg har fundet en hel bunke, som jeg gerne ville klikke hjem, hvis jeg ellers havde en undskyldning, i form af en begivenhed hvor jeg kunne bruge dem.

Alle kjolerne og skoene i collagen, synes jeg er virkelig smukke, og især den lange sølvfarvede cut out-kjole er jeg helt vild med. Dog ville den guldfarvede kjole med hul til ryggen, være en hel del mere brugbar for mig, og hvis nu jeg havde den hængende i skabet til nytår, så synes jeg at den ville være super fin, sammen med et par ankelstøvler, som i collagen. Jeg har allerede købt min nytårskjole, som I kan se HER, så jeg tror at jeg må prøve at holde igen, selvom det er lidt svært, med  mange flotte kjoler, heh. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye vinterstøvler