Penge at spare i Change Lingerie

Jakker på budget

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 14.18.49

1. (HER) // 2. (HER) // 3. (HER) // 4. (HER) // 5. (HER) // 6. (HER)

Vi går en tid i møde hvor det virkelig er nødvendigt med en god og helst halvvarm jakke, for at kunne holde varmen, og vi kan altså ikke komme udenom, at jakker godt kan være lidt krydrede i prisen, og derfor har jeg samlet nogle jakker, som jeg synes kunne passe til det lidt svingende vejr.

Da jeg sad på Nelly.com og kiggede på de her jakker, lagde jeg mærke til, at alle dem jeg faldt over, var enten fra Only eller Vero moda, haha, men det viser jo også bare at de laver pæne jakker til en god pris, hvor os som ikke har råd til at betale 2000kr. for en jakke kan være med.

Jeg er ret vild med de lidt mere klassiske jakker i sort, grå og brun og med et bælte i taljen, men jeg er faktisk blevet ret vild med den mørkegrønne faux fur (nr. 4), og ruskindsjakkerne (nr. 6) og jeg overvejer lidt om jeg måske skulle bestille pelsjakken, når jeg får lidt penge ind på kontoen igen, i slutningen af måneden. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Penge at spare i Change Lingerie