Lifestyle

Julegaveidéer: Til ham og til hende

Untitled1

Til ham: Skjorte HER / Fragrance kit HER / Bælte HER

Til hende: Ring HER / Vase HER / Oils of life hudplejeprodukter HER

Jeg har selv lige fået købt de sidste julegaver, og det er virkelig en lettelse at have fået købt alle gaver i god tid i år, heh. Men hvis I sidder og mangler lidt inspiration til nogle lækre gaver, så har jeg fundet nogle ting, som jeg godt kune finde på at give til far, bror, søster og  mor.

Jeg har ærligt talt ikke så meget erfaring indenfor gaver til mænd, så det er lidt på gefühlen, de ting jeg har med i collagen. Og generelt er mænd altså sværere at købe gaver til end kvinder, for de ønsker sig jo aldrig rigtig noget, eller er det bare de mænd jeg kender? 😛 Gaver til hende er bare lettere at købe, og til ens mor går man nok aldrig helt galt i byen med en vase fra Kähler eller nogle gode hudplejeprodukter.

Det var det for denne gang, og I må endelig sige til, hvis jeg skal lave flere af denne slags indlæg. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar