Årets brillelook 2015

SOMMERFERIE

Skærmbillede 2015-07-03 kl. 08.59.05

 

Nu hvor sommeren endelig er kommet til Danmark, er jeg egentlig ret tilfreds med at skulle være her, det meste af sommeren, men jeg glæder mig stadig til at tage til Tyrkiet med min mor, lillebror og mormor, her d. 19. juli. Den danske sommer er, når vejret er så godt som det har været de sidste par dage, noget af det bedste der findes. Selv holder jeg meget af at ride en tur, og nyde naturen, eller at tage en tur på stranden.

Hvor skal I hen i sommerferien? 🙂

Skriv en kommentar

 • Det er så lækkert at sommeren endelig er kommet til Danmark! Min sommerferie skal bruges herhjemme og hos min kæreste i Frankrig, før jeg flytter til Hong Kong i et halvt år her til August (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Ej, hvor spændende at skulle bo i Hong Kong 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets brillelook 2015