Fashion

Hvisk wishlish

Untitledwe

Affiliates: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER /5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

De seneste par år, er jeg virkelig gået hen, og er blevet glad for smykker, og Hvisks er virkelig smukke og enkle. Jeg har lavet den her collage, med mine favoritter, og faktisk så har jeg selv bestilt nr. 4 hjem, bare i sterling sølv, og tænker lidt at bestille nr. 2, 6 og 7, når jeg engang får råd. 🙂

Hvad synes I om smykkerne?


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Magdalinda 22. februar 2016 at 13:15

  Virkelig fine smykker <3
  Er ret vild med nr. 4 & nr. 7 🙂

  http://magdalinda.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 22. februar 2016 at 14:53

   Jeg synes også at de er super fine! 🙂

  Skriv en kommentar