Nomineret til Liebster blog award

Liner, lips and lashes

_MG_0296

_MG_0322

_MG_0334

_MG_0340

I dag fik jeg kreeret dette look, som jeg har holdt meget naturligt i forhold til base, bryn og kinder, og til gengæld givet den gas med falske vipper, røde læber og winged liner. Det her er og bliver mit favoritlook, hvis jeg skal noget, og tænker at det bliver noget lingende dette, når jeg skal til galla på min gamle skole i næste uge – dog med en mere dækkende base, da mine røde kinder skinner meget igennem her, haha. 🙂


Produkter jeg har brugt:

Base:

Facefinity foundation, i farven natural 50, fra Max factor

Wake me up concealer, i farven soft beige, fra Rimmel

Terracotta blush on, i farven touch of rose, fra Flormar

Brow pencil, i farven mid brown, fra Eylure

Øjne:

Eyeliner pen, fra Flormar

Length’n volume mascara, fra GOSH

Volume no. 100, fra Eylure

Læber:

Moisturizing lipstick i rød, fra Elf


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomineret til Liebster blog award