Japanese cherry blossoms

Drama

_MG_0507

_MG_0470

_MG_0481

_MG_0447

Så blev det tid, til et mere dramatisk look, fra min side af. Da jeg sad og redigerede billederne, blev jeg faktisk ret vild med det, især øjenskyggen, som jeg synes går rigtig pænt til blå øjne, med den gyldne nuance. Til looket, har jeg også brugt min nye blush, som I kan se her, og som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for – den er simpelthen  flot! 🙂

Det eneste jeg ikke kunne lide ved dette look, var følelselsen af så meget makeup på huden, selvom det eneste jeg havde i hele ansigtet var min primer og et tyndt lag foundation, haha. Det må næsten have været fordi jeg har brugt en lille smule, af så mange forskellige produkter, at jeg havde det sådan, og så er jeg ikke vant til at sætte min concealer under øjnene, med pudder.

Jeg håber at I kan lide det. 🙂


Produkterne jeg har brugt

Base:

Illuminating primer spf 15, fra Monu

Facefinity foundation, i farven natural 50, fra Max Factor

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Mineral booster, i farven sheer, fra elf

Cool bronzer, fra elf

Terracotta blush-on, i farven touch of rose, fra Flormar

Øjne:

Eye studio natural impact, i farven glamour green, fra Maybelline

The blushed nudes, fra Maybelline (den mørkeste farve)

High impact waterproof mascara, fra Clinique

Eyelure brow kit, i farven mid brown

Læber:

Lip pencil, i farven burgundy, fra Mac

Lip gloss, i farven 10, fra Hot makeup


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanese cherry blossoms