Il Gambero Rosso

Et par mere til samlingen

_MG_2143_MG_2146

Alt hvad der glimter og glitrer, hører til hjemme hos mig, haha. Disse kilehæle inklusiv! Jeg kunne slet ikke stå for dem, da de stod der, midt i Aldos udsalgsvarer, og så kom de altså med hjem – og 300kr, vil jeg da også mene er en rimelig pris. 😀 De havde virkelig mange fine ting til halv pris i butikken, men jeg skulle kun have et enkelt par, for jeg har ikke rigtig plads eller penge til flere, og det skulle være de her, fordi jeg ikke ejer andre kilehæle, og bare er helt vild med dem.

Kilehæle er lidt mere praktisk, end normale stiletter, for man falder synker ikke ned i græsset, gruset eller andre bløde underlag, og så synes jeg personligt ikke, at man får lige så ondt i fødderne, som man gør af almindelige stiletter, eller er det bare min mening? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Il Gambero Rosso