Tester: Mac eyeshadow ‘Club’

Simply pink

_MG_2209_MG_2217

Dette er nok mit go-to look, en varm sommeraften. Grunden til at jeg lavede det her look, er faktisk fordi jeg fandt et billede, da jeg slettede billeder fra min computer, fra da jeg var yngre, og havde lavet et lignende look. Jeg skiftede lipglossen ud med en læbestift, og så blev det lidt fest-venligt, samtidig med at det er let og sommerligt.


Produktliste:

Hud:

CC complete cream, fra youth lab.

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Mineralize skinfinish, i farven soft & gentle, fra Mac

Ferskenfarven blush, fra Ezzence

Øjne:

Feather lash mascara, fra So Susan

Læber:

Pink læbestift fra Elf


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester: Mac eyeshadow ‘Club’