Green halo

Swarovski earrings

Jeg ville lige vise jer mine nye øreringe, som jeg købte på Mallorca. Når jeg er på ferie, har jeg ofte nogle smykker med hjem, og det er næsten altid øreringe, da det er det jeg bruger mest. De er simpelthen SÅ smukke, og efter at have set dem i smykkebutikken den første dag, vidste jeg, at de skulle med hjem! Jeg fik fat i det sidste par de havde i butikken, og de har hængt på mig lige siden. Underligt, at man kan være så glad for et smykke, haha 🙂


Follow my blog with Bloglovin 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green halo