Catch the moment

The Desi x Katy collection

Efter lidt over en måneds ventetid, modtog jeg endelig min pakke fra Dose of Colors. To af de Youtubere jeg bedst kan lidt at følge, Desi Perkins og LustreLux, udkom nemlig med deres egen kollektion for mærket d. 14/8, hvor jeg sad klar på tasterne så jeg kunne få fingrene i den! Ventetiden var selvfølgelig alt for lang, men det er til at se gennem fingrene med, når told og skat faktisk holdt min pakke tilbage i ca. 14 dage, inden jeg modtog min regning, hvilket jeg faktisk synes er rigtig dårlig stil, at der skal gå så lang tid. Som I kan se her på billederne, så er det nogle sindssygt flotte indpakninger, de har virkelig formået at sætte deres eget præg på tingene. Highlighterne og paletten med de fire øjenskygger er nok noget af det flotteste jeg har set inden for makeup, og så gør den glimtende indpakning det bare endnu bedre! På læbestifterne har de deres signaturer, og er i en flot rose gold farve.

Jeg har allerede prøvet øjenskyggerne og den ene liquid lipstick i farven ?hot fire?, som jeg fik mange komplimenter for – selv af fremmede. De to liquid lipsticks tørrer ikke helt ind, men tørrer stadig mat, og det er et stort plus for mig, da jeg ikke bryder mig så meget om dem der bliver helt tørre, men samtidig godt kan lide de helt matte og holdbare læbestifter. Jeg både spiste og drak med den på, og den blev bare siddende helt som den skulle! De almindelige læbestifter er begge nude, og har en rigtig lækker konstistens. Jeg kan især godt lide ?No shade?, som hverken er for lys eller mørk til min hudtone. De to nude læbestifter er ikke lige så holdbare som de røde, og er også en helt anden slags læbestift, men er stadig super flotte, selvom de kræver lidt flere touch ups i løbet af dagen. 😉 

Fra toppen: ?Harpoon?, ?Noli?, ?Turbosan? og ?Suz?

Øjenskyggerne er meget pigmenterede, og er beregnet til at blive påført med fingeren og derefter blendet ud med en blending brush. Den der har fungeret dårligt for mig, er den lyseste ?suz?, som jeg synes er svær at få lagt pænt, og min yndlings er helt klart ?Turbosan?, som er så flot og glimter super meget på den helt rigtige måde. Harpoon og Suz skal begge bruges på en fugtig finger eller pensel, for at få mest farve ud af dem. De sidste to, er beregnet til at blive brugt tørre.

Fra toppen: ?No shade?, ?More creamer please?,  ?Saváge?, ?Hot fire? og ?Over the top? gloss

Læbestifterne er jeg som sagt meget imponerede over. Især ?Hot fire? og ?No shade? synes jeg er rigtig lækre i både farven, og konsistenserne er også virkelig gode og ikke for ?tørre? selvom det er matte læbestifter. 

?Miramé”

De sidste i kollektionen er to highlighters, men jeg har kun modtaget den ene på nuværende tidspunkt, da den anden er i restordre. Den jeg har modtaget hedder ?Miramé? og den er super flot, hvis man er lidt solbrun eller har en lidt mørkere hudtone. Den jeg burde modtage om nogle dage, hedder ?Fuego?, og passer til lyse hudtoner. Igen er det en super lækker og blød highlighter, og jeg synes at hele kollektionen er meget gennemarbejdet, og de har fået lavet nogle rigtig lækre produkter! Det var også en dyr omgang, som krævede at jeg havde lagt en sjat penge til side, da jeg jo vidste at jeg skulle betale told og importgebyr inden jeg kunne få min pakke. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catch the moment