Ebay-DIY-projektet

Back to school

PicMonkey Collage

Jeg starter i skole igen i morgen, og jeg har ingen skoletaske endnu. Jeg har besluttet mig for at det skal være en af DAY-taskerne, men jeg ved ikke hvilken farve jeg vil vælge, så jeg vil køre til Field’s i dag, og kigge på dem, og forhåbentlig vælge en jeg er glad for hele skoleåret.

Det gode ved DAY-taskerne er virkelig prisen! Jeg har kigget på mange forskellige tasker til skolebrug, men jeg kan ikke finde en der både kan huse skolebøger, computer og ridetøj på samme tid, uden at de har kostet en mindre formue, hvilket jeg ikke ligefrem har til rådighed, så derfor faldt valget altså på en af de her tasker. Jeg tror lidt at jeg enten ender med en blå, grøn eller den helt almindelige sorte model.

Det bliver virkelig spændende at starte i 3.g, selvom jeg har en dag helt til kl. 17(!!!) Det er slet ikke lige til at overskue, men ellers er mit skema faktisk okay, et par dage til kl. 16, en til kl. 15 og en til kl. 14.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay-DIY-projektet