Back to school

Så begyndte skolen igen

images

Det her billede beskriver ret godt hvordan jeg har det med at starte i skole igen. Jeg har sådan glædet mig til at skulle starte i 3.g, men efter hele to dage nu, vil jeg egentlig bare gerne blive hjemme, sove længe og lave alt andet end lektier. Men sådan kan det ikke være! 2.g var på mange måder et rigtig hårdt år for mig, og  år har jeg sat mig et mål om at forbedre mine karakterer, i hvert fald i de fag hvor jeg føler at det er muligt.

Det er en meget underlig fornemmelse for mig at være så skoletræt som jeg var sidste år, og åbenbart også er i år, for jeg har altid godt kunne lide skolen, men jeg må bare kæmpe mig igennem det, og håbe at min indstilling ændrer sig, når vi kommer mere i gang og faktisk begynder at lære noget.

Ellers har de sidste to dage faktisk været helt ok! Jeg føler mig slet ikke som en 3.g’er. Jeg synes at jeg virker enormt ‘lille’, i forhold til hvordan 3.g’erne har set ud de sidste to år, men måske havde de det også sådan? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school