Hudplejeprodukter fra eBay

Nu som bilejer!

maxresdefault

Der er sket én meget stor ting for mig, og det har været svært for mig, helt at tro på det, men jeg er blevet bilejer! Jeg har købt den lækreste lille hvide Toyota Aygo, som er næsten magen til den på billedet. Jeg er  glad for den, men det er faktisk ikke min første bil. Min første bil, var en VW polo fra ’95, og jeg holdt så meget af mit ‘grønne lyn’, som jeg overhovedet kunne, men når det ikke længere virker som det skal, så jeg ender med at være nervøs for at tage motorvejen, og det offentlige ikke helt optimalt, når man skal ud på landet, så var jeg nødt til at lede efter noget andet. Heldigvis har jeg en familie, som har hjulpet mig, og jeg synes selv at vi fandt den helt perfekte, lille sparebil. 🙂

Det der var vigtigt for mig, var at den var økonomisk, og at jeg kunne komme i gang med en forsikring, så den kan nå at falde i pris, inden jeg en dag, skal ud og finde lejlighed. Så nu er det bare om, at skovle vagter sammen, så jeg kan tjene lidt ekstra penge, de næste par måneder, hehe. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Tillykke med bilen! Den er virkelig flot! Husker godt da jeg som 18årig fik min første bil, en Chevolet Matiz, som var den første eller anden minibil på markedet. Der er godt nok sket opgraderinger siden da! Må din lille dyt og dig få en masse skønne oplevelser sammen. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Tusinde tak! Ja, når man også sammenligner min 21 år gamle polo, med denne på 2,5 år, så er der godt nok sket noget, selvom jeg stadig synes at poloen er en ret fed bil 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op! Sikke en “opgradering”! Stort tillykke med den! Håber du bliver glad for den 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Ja, det er noget helt andet, med en bil, som kun er 2,5 år gammel, i forhold til en på næsten 21 🙂 Og tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudplejeprodukter fra eBay