10 fact about me

Mine personlige favoritter

_MG_9951

_MG_9954

_MG_9955

_MG_9958

Nu tænkte jeg, at det var på tide, at vise hvilke produkter jeg selv bruger mest til hverdag, og det må uden tvivl være disse tre produkter, jeg er gladest for. Jeg var løber tør for mascara, og havde kun en lille prøve tilbage, som jeg har brugt de sidste 2 uger, så jeg fik købt denne mascara fra Clinique, for et gavekort jeg havde til Matas.

Mascaraen er rigtig god, og giver en flot længde, uden at klumpe, men ikke så meget fylde, hvilket egentlig ikke gør mig noget, da jeg mest bare har brug for den sorte farve og længde, og så er den meget vandfast, og da jeg skulle fjerne den i går aftes, var jeg nødt til at finde min gamle vandfast øjenmakeupfjerner fra Apoteket, for at kunne fjerne den, haha. Så til sommer kan den også bruges, uden at man kommer til at ligne en panda på stranden. 🙂

Parfumen og øjenskyggepaletten, har jeg vist jer før, men nu kommer det altså igen. 😛 Paletten “The Nudes” kender de fleste vel efterhånden, og den her, er så bare med mere rosa nuancer, som er ret fint. Jeg foretrækker faktisk den her, da nogle af farverne i forgængeren er ret dryssende, hvilket jeg ikke har oplevet med denne endnu, så hvis man godt kan lide de farver, så er den et rigtig godt køb, og alle 140kr værd! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 fact about me