Blushed

BTS – photoshoot

 IMG_0179

IMG_0177

Der sker mange ting for mig for tiden, og e af dem er, at jeg er blevet optaget som model hos Basic cph, efter at flere havde sagt til mig, at jeg burde sende en ansøgning. Det gjorde jeg så, uden dog at tro på, at de ville have mig som model eller at jeg ville få prøvet at være på shoot, så der blev jeg noget overrasket! Dagen efter, at jeg faktisk havde været forbi deres bureau for at få taget billeder, fik jeg et opkald om, at de havde et job til mig, så af sted røg jeg, på mit første job.

Jeg glæder mig virkelig til at se det færdige billede, for stylingen jeg fik, synes jeg er sindssygt flot, og det var nogle rigtig søde og professionelle mennesker, som hjalp mig, til at få taget nogle gode billeder, og fik mig til at slappe mere af, foran kameraet, når nu jeg ikke er vant til, at det er andre end mig selv, som står bag kameraet, heh. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blushed