The dress

Eget billede på lærred

_MG_1145-2

Efter at have været forbi Bispebjerg kirkegård, og tage billeder, valgte jeg, at jeg ville have fremkaldt et af dem på lærred, fordi jeg synes at farverne var så flotte. Jeg fik det lavet hos Photobox, og kvaliteten er virkelig god, og så var det også til at betale.

Det var lidt svært, at tage billeder af det, i vores lille, og af og til, meget dårligt belyste lejlighed, så  kvaliteten er svær at se, men jeg er rigtig glad for det, og synes at det pynter rigtig fint! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The dress