Tester Rituals indian rose hudpleje

Træningstøj som giver selvtillid!

Produkterne er modtaget som en gave, men alle holdninger er mine egne.

  Sports BH her / Tights her / Top her

Kender I det, hvor man bare føler sig bedre tilpas i fitness centret når man har noget lækkert træningtøj at træne i? Sådan har jeg det i hvert fald, og det er evigheder siden jeg sidst har investeret i noget nyt træningtøj. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg fik en pakke fra Hunkemöller med en masse flotte ting fra deres sportstøjskollektion.

De flotte tights og toppen er fra deres nyeste kollektion, de har lavet i samarbejde med bloggeren Caro E, og jeg er helt vild med den lyserøde farve. Det er simpelthen sådan en fin detalje! 🙂 Det er træningstøj som dette, som giver en lidt ekstra selvtillid, når man giver den gas i fitnesscentret eller på en løbetur på stranden! Det gør bare ét eller andet, når man føler at tøjet sidder godt, og dette sidder helt som det skal, og er tilmed flot og i en super kvalitet! Det eneste minus er, at tightsene er lidt til den store side, men bortset fra det er de super lækre at have på, og der er god bevægelighed i dem, hvilket er et must i sportstøj. De har virkelig formået at få både komfort og et flot design med i den her kollektion!

Sports BH?en er ikke fra samme kollektion, men var et af de items jeg faldt for, så snart jeg så det. Snittet er super feminint og lige mig – og så er jeg helt vild medfarvesammensætningen. Der er ikke så meget støtte i den, hvis man har en større barm, men for en som mig, er den bare helt perfekt til både løb og anden træning i mit træningscenter som f.eks. zumbahold, som jeg er begyndt at melde mig til, her på det sidste. 🙂 Jeg kan slet ikke vente med få brugt noget mere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester Rituals indian rose hudpleje