Crystal

Cherry tart

 Jeg synes virkelig at det er en skræmmende tid, vi er gået ind i, med et helt land der bare er lukket ned. Endnu mere skræmmende er det at se, hvor mange unge mennesker og familier med mindre børn, der ikke har taget det seriøst, og virker til at tro at det er for sjov, at arbejdsplader, skoler, osv., er lukket ned, og vælger at tage i Zoologisk have, i stedet for at blive hjemme, eller nøjes med en tur i de små lokale parker, som ikke er tætpakket med mennesker, hvis man trænger til lidt luft. Det kan helt ærligt gøre mig vred, at så mange kun tænker på dem selv, og ikke skænker de ældre, svage og kronisk syge en tanke. Det er alle mennesker, som ikke ville kunne klare denne virus lige så let, som så mange andre. Jeg befinder mig selv i den sidste kategori, og jeg er enormt nervøs, da bare en ganske almindelig forkølelse, er noget der tager mig meget lang tid at komme mig over, og som jeg bliver mere syg af end normalt.

Hvis nu vi alle gør en indsats, for at denne virus ikke bare får frit spil, og lytter til vores statsminister, så kunne det jo gøre en forskel, og måske ville vi sammen kunne få smittespredningen under kontrol.

Base:

Mac pro longwear concealer NW20

Emite makeup taan booster bronzer sunf

Maybelline New York highlighter molten rose gold

 

Øjne:

Nyx professionals ultimate brights palette

L’Oréal Paris paradise extatic mascara

 

Læber:

Teeez eyeliner black deluxe

Nyx intense butter gloss black cherry tart

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crystal