Eget billede på lærred

Welcome to rikaedelgren.dk

_MG_1152

Nu er min nye blog færdig, og jeg synes at den er blevet  flot! Jeg er flyttet over hos netværket bloggers point, og jeg er indtil videre rigtig glad for det – de hjælper ikke kun deres elitebloggere, men også deres pro-bloggere, med opsætning og layout af bloggen. Og det bedste af det hele er, at min nye blog er reklamefri(!!!), og at jeg har fået hjælp til at få en blog, som er præcis, som jeg kunne tænke mig den.

Jeg synes selv, at der er sket rigtig meget, bl.a. mit nye layout, og så har jeg fået eget domæne, hvilket også er virkelig fedt.

Hvad synes I om den? 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eget billede på lærred