Homemade sushi

Candle obsession

_MG_9007

_MG_8998

_MG_9008

Foto: Rika Edelgren (mig)

Puh, et snevejr, det har været i nat og her til morgen! Den bedste måde at udnytte sådan et vejr på, må være at sidde inde i varmen med en kop varm kakao, en dyne, en god film, og selvfølgelig nogle levende lys. Jeg har altid haft én eller anden fascination af duftlys, og har altid haft mindst ét af dem på mit værelse, siden min mor begyndte at købe dem fra IKEA, og da vi så fik de her fra Air Wick i Spar, hvor jeg arbejder, var jeg solgt. Jeg havde jo set dem i fjernsynet, og hvor fine de var, når de sådan skiftede farve, men alligevel troede jeg ikke helt på det, og var nødt til at spendere hele 50kr, på ét enkelt duftlys, haha. Og det skifter faktisk farve, og dufter så skønt i hele rummet!

Det giver en rigtig hyggelig stemning, med det skiftende lys, på en anden måde end de almindelige duftlys fra IKEA, og jeg prøvede at fange det på disse billeder, som også viser et par af farverne. Jeg er selv ret tilfreds med billederne, så jeg håber at I kan lide dem. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade sushi