Blue and purple

I wish..

Skærmbillede 2016-01-10 kl. 16.52.28

I lang tid, har jeg ledt efter en taske, som bare har den helt perfekte størrelse, til at kunne rumme pung, mobil, nøgler og et par ekstra småting, og som man kunne tage over skulderen, og jeg har endelig fundet den. Jeg har godt nok ikke købt den endnu, for 3.350kr., er ikke lige noget jeg normalt bruger på en taske, men jeg overvejer kraftigt at spare op, så jeg måske kan købe den om et par måneder eller tre.

Jeg så den i Magasin på Kgs. Nytorv, og jeg tror godt at man kan kalde det kærlighed ved første blik, haha. Den er virkelig fin og enkel, men gulddetaljerne gør den samtidig lidt speciel. Faktisk, så har jeg aldrig haft en taske til mere end 350-400kr, fordi jeg ikke bruger dem så ofte, men så slog det mig, at grunden til det, er at jeg ikke har en i den helt rigtige størrelse. Enten er den lidt for stor, eller lidt for lille, til når jeg bare tager toget ind til byen, og bare gerne vil svinge en mindre taske over skulderen.

Det er mange penge, men jeg tror også bestemt at den er alle pengene værd. Man får jo ofte hvad man betaler for, i forhold til kvalitet, så det ville være noget jeg kunne have glæde af, i mange år. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Ej hvor er den flot! Jeg kan sagtens genkende situationen, hvor man skal have få ting med sig, men kun ejer store tasker, så irriterende! Jeg håber snart du får fingrene i den lækre taske. :83:

  http://www.holathea.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Ja, det er SÅ irriterende, når man bare ikke har en taske i den helt rigtige størrelse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue and purple