Playing with colours

Spring favorites

Untitlednewhw

Links: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

Nu er vejret da for alvor ved at blive forårsagtigt! Selvom det stadig er koldt, så skinner solen da, og man får lyst til at være udenfor. Jeg har i den anledning, fundet nogle ting fra esprit.dk, som jeg synes passer til vejret, som det er, lige i øjeblikket, hvor det er for varmt til at pakke sig ind i tusinde lag, i hvert fald når man er indenfor, men også for koldt til, helt at slå over i forårs-mode, og droppe striktrøjerne og de lidt tykkere jakker.

I min optik, går man aldrig galt i byen, med et par mørkegrå jeans, og en tyndere strik uden en høj halsudskæring, her til foråret. Det er i hvert fald, hvad jeg gerne selv ville gå med, sammen med et par fede sneaks og en lun frakke. Strikken er altså virkelig fin, og den ligger allerede i min indkøbskurv, haha. Finder man ikke altid noget, man gerne vil købe, når man ikke har råd, eller er det bare mig? 🙂

Nu hvor vi forlader vintermånederne om lidt, træder vi samtidig ind i en periode, med masser af fester. Jeg skal selv til konfirmation i april, og jeg synes at kjolen (nr. 1) er helt perfekt til lejligheden, med de flotte detaljer som draperingen foran og stenene i halsudskæringen, og sammen med en flot, enkel makeup og stiletter, tror jeg, at den ville være rigtig flot, uden at være for meget.


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playing with colours