Miss Danmark-deltager: Jeg rystede og blev angst

Af hjertet tak!

For lige at følge op på mit sidste indlæg omkring min deltagelse i Miss Danmark, vil jeg bare sige af hjertet tak, for al den interesse der har været omkring artiklen og podcasten. Jeg har fået overvældende meget støtte, bl.a. omkring det at jeg stod frem med min kroniske sygdom i artiklen fra DR. Det kan ikke være rigtigt at der år efter år, skal være så mange unge piger, som får samme behandling, men ikke har muligheden for at stå frem, uden at skulle betale en bod og erstatning på 15.000,-!

Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af andre medier, som ønskede at følge op på artiklen, så hold øje derude! Der kommer muligvis mere til sagen. 🙂

Det har været SÅ fedt at se, hvor mange tidligere deltagere og tidligere vindere og top 5, der har valgt at stå frem på de sociale medier, efter at artiklen og podcasten kom ud, så vi nu er endnu flere der tør fortælle om den dårlige og uprofessionelle behandling man får under og efter forløbet af Miss Danmark organisationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Danmark-deltager: Jeg rystede og blev angst