Nye lækkerier fra Tyskland

Håndsyet silkekjole

I et tidligere indlæg fortalte jeg, at jeg er ved at læse til beklædningshåndværker, mere alment kendt som skrædderuddannelsen. Jeg fik fornemmelsen af, at der var stemning for at jeg viste lidt af det frem, som jeg sidder og laver til hverdag, så her kommer mit første større projekt. 🙂

Mange tror, når jeg fortæller dem at jeg læser til skrædder, at jeg sidder dag ud og dag ind, og lægger bukser op, lapper huller i bluser og lægger ting ind og ud, hvis folk ikke længere kan passe deres tøj. Det er langt fra hvad jeg faktisk laver. Jeg går på skolepraktik, med det formål at ende med at finde en elevplads, og selvfølgelig er der også en del reparationer, som ikke er det sjoveste og mest kreative at lave, men af og til, får vi mulighed for at lave noget til os selv, eller vi laver bestillinger for hinanden. 😀

Denne kjole er f.eks. en jeg selv har lavet helt fra bunden. Efter eget design og egne mål, så jeg har lavet den så den passer til min krop, præcis som den er, med mine små skævheder og det hele. Jeg har syet den i en super fin thaisilke, og der er brugt omkring 10 meter stof til den færdige kjole, 5 meter silke og 5 meter foer. Næsten hele foret er syet i, i hånden, da den skulle være lige så flot indvendig som udvendig, så det var noget af et projekt jeg havde kastet mig ud i, men jeg synes simpelthen at den er blevet så fin, og jeg har lært så meget af at udvikle og sy en kjole som denne! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye lækkerier fra Tyskland