Et nyt tiltag?

Flower field

 Denne kjole syede jeg sidste forår, i en super fin vare, som er et restparti fra Chanel. Den er en smule løst vævet, hvilket betød at det var vigtigt at få stabiliseret sømmene, så de ikke ville gå op ved brug. I dette tilfælde har jeg gjort det ved at fiksere med vlieseline og overlocke alle steder jeg ved kan blive udsat for lidt pres. Der er flere måder at gøre det på, men til denne kjole valgte jeg den ‘hurtige og nemme’ løsning.

Jeg er ved at planlægge at skulle i gang med en jakke i rigtig Chanel stil, og her vil jeg bruge andre metoder til at få stabiliseret mit stof, men mere om det på et senere tidspunkt, der er en masse materialer jeg skal have sparet op til først. 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt tiltag?